Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

В Ірпені капітально ремонтують ще одну багатоповерхівку

В Ірпені розпочали капітальний ремонт житлового будинку по вулиці Северинівській, 160-2.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на повідомлення першого заступника Ірпінського міського голови Андрія Кравчука.

Він розповів, що обговорили старт капремонту будинку з представниками Міжнародної організації з міграції (МОМ), підрядниками та проектантами під час робочої наради.

“Біля багатоквартирного житлового будинку вже розпочались огороджувальні роботи, будівельники організовують будівельний майданчик та розпочинаються активні будівельні роботи з капітального ремонту”, – йдеться у повідомленні.

Капітальний ремонт цього будинку, згідно з проєктом, передбачає, зокрема, відновлення та підсилення залізобетонних панелей зовнішньої несучої стіни, заміну та підсилення пошкодженої частини даху та техповерху, відновлення козирків. Також заплановано виконати підсилення та заміну пошкоджених віконних і дверних прорізів;’, здійснити фасадні роботи з утепленням.

Щодо внутрішніх робіт  – передбачено провести електромонтажні роботи, під час яких буде замінено  електроосвітлення сходів та тамбурів. Також замінять опорядження внутрішніх приміщень загального користування.

Планується також відновлення газонів та  вимощення тротуарів, встановлення системи блискавкозахисту.

“Дякую представникам Міжнародної організації з міграції (МОМ), підрядникам, проектантам за конструктивний діалог та всебічне сприяння початку капітального ремонту будинку!”, – підкреслив Андрій Кравчук.

ДОВІДКА. Проєкт капремонту будинку по вулиці Северинівській, 160-2  реалізує та фінансує МОМ у співпраці з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Київською ОВА та Ірпінською міською радою.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Вашингтон побудує модульну лікарню в Ворзелі. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору