Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Україні відзначають День Національної гвардії

Президент України привітав з Днем Національної гвардії усіх причетних.

Про це повідомляє Інформатор БІГ на сторінці глави держави.

«Пишаємось кожним підрозділом Національної гвардії України. Дякую всім воїнам Національної гвардії, які від 14-го року й від 24 лютого свою власну долю поєднали з долею незалежності України. І памʼятаємо всіх воїнів-нацгвардійців, які віддали своє життя в боях заради держави», – йдеться у дописі.

У свою чергу, Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський привітав особовий склад та ветеранів Національної гвардії України. За його словами, десять років тому, у 2014 році, Національна гвардія стала базою для створення українських добровольчих батальйонів. Вони рушили на схід, щоб разом зі Збройними силами захистити Україну від російської агресії.

«Ці героїчні люди, загартовані у перших боях з російськими окупантами у 2014 році, і досі боронять незалежність України», – наголосив Сирський.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що 22 заклади освіти Ірпінської громади разом зібрали 557 757 гривень на виготовлення дронів для українських військових.

Також Інформатор БІГ повідомляв, що на Київщині дрони охоронятимуть залізничну інфраструктуру.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору