Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

До Бучі завітала делегація з Федерального Агентства з управління арештованим майном

До Бучанської громади прибула іноземна делегація з Федерального Агентства з управління арештованим майном.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу Бучанської міськради.

Представники Федерації Боснія і Герцеговина вшанували памʼять загиблих бучанців на території Храму Святого Апостола Андрія Первозванного. 

«Ми щиро співчуваємо вам. У Бучі відбувались страшні події, про які має знати весь світ. Ми обовʼязково розповімо про почуте тут у себе в країні. Адже ми розуміємо вас як ніхто інший», – сказав директор агентства Емір Башич. 

До того ж іноземним гостям продемонстрували наслідки бойових дій та розповіли про злочини і звірства російських військових під час окупації міста. 

«У нашій країні теж довгий час тривала війна та гинули цивільні люди. Це надзвичайно страшно. Ми захоплюємося вашим духом і єдністю нації. Ви приклад для усього світу», – наголосив директор Федерального Агентства з управління арештованим майном.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що 30 березня у Бучанській громаді відбудеться безкоштовний тренінг з домедичної допомоги.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору