Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Комбінована ворожа атака тривала майже дев’ять годин

Учора увечері та сьогодні вночі ворог завдав комбінованої масованої атаки по Україні  із застосуванням ракет та безпілотників.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що учора увечері та сьогодні вночі повітряну тривогу оголошували тричі і вона тривала майже всю ніч.

На Київщині працювали сили ППО,  збивали ворожі цілі. У кількох районах області впали уламки – це зафіксували оперативні служби.

“Влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури не допущено. Жертв та постраждалих від атаки немає”, – йдеться у повідомленні.

Однак в одній з громад області уламками пошкоджено два приватних будинки.

“У них посічені стіни, вилетіли вікна, пошкоджена покрівля. Вся необхідна допомога вже надається на місцях. В іншій громаді уламками пошкоджено паркан та асфальтовану дорогу. Робота з фіксації наслідків атаки ворога триває”, – розповіли у КОВА.

“Ціллю чергової масованої російської атаки, зокрема, були об’єкти генерації електроенергії, – зауважив очільник Міненерго Герман Галущенко. За його словами, цього разу ворог ударив по об’єктам у Дніпропетровській, Черкаській, Кіровоградській, Івано-Франківській областях. Енергетики, рятувальники вже працюють над ліквідацією наслідків”, – зазначає Уряд онлайн.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що 25 березня, вранці ворог знову атакував столицю ракетами.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору