Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Немішаївські школярі вчились основам криміналістики

Що у криміналістичній валізі та як знімати відбитки пальців – про нюанси роботи криміналістів розповіли дітям правоохоронці Київщини.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Telegram- канал “Поліція на Київщині”.

Зазначається, що учора, 28 березня, у гості до учнів 9-10 класів Немішаївського ліцею № 1 завітали ювенальний інспектор Бучанського районного управління поліції Київщини Юлія Денисенко та спеціаліст-криміналіст відділення Ксенія Гусакова.

Вони провели пізнавальну зустріч для школярів,  ознайомивши їх з професією експерта-криміналіста.

“Під час зустрічі учні мали можливість повчитись основам криміналістики, ознайомитись із методами виявлення, фіксації та вилучення слідів папілярних візерунків пальців рук та долонь з поверхонь. Правоохоронці дали учням спробувати провести дактилоскопіювання пальців рук та познайомили їх із вмістом криміналістичної валізи”, – йдеться у повідомленні.

Окрім того,  діти власноруч створили власні дактилоскопічні картки, які залишились їм на згадку про зустріч.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Макарові відкрився молодіжний коворкінг-простір, який знаходиться в приміщенні Центру творчості дітей та юнацтва імені Данила Туптала.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору