Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

На війні загинув Петро Бондар з Мироцького

Двадцятирічний Петро Бондар з Бучанської громади віддав життя за Україну.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що  Петро Бондар вступив до лав ЗСУ у листопаді минулого року.

А коли минув місяць, відведений на військову підготовку,   захищав Україну у складі 127-ої окремої бригади. Петро Бондар служив у найгарячіших точках.  Він трагічно загинув на Запорізькому напрямку 25 січня цього року. Однак досі його  вважали безвісти зниклим.

“Веселий, життєрадісний, завжди готовий прийти на допомогу — саме таким навіки залишиться у нашій пам‘яті Петро Бондар. Він захоплювався баскетболом і мріяв стати будівельником. Без надійного плеча залишилася мама Олена, батько Володимир, брат Олександр та сестра Юлія. Це нестерпний біль для всіх нас”, – йдеться у повідомленні.

Бучанська громада завтра, 3 квітня, прощається з Героєм об 11:00 біля його дому за вдресою: село Мироцьке, вулиця Калинівка, 31. Поховають воїна об 11:30 на місцевому кладовищі.

Вічна пам’ять і шана Герою!

Щирі співчуття рідним і близьким!

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що під час виконання бойового завдання на Сході України загинув житель Ірпеня Віталій Сов’юк.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору