Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Без світла: у Чайках знайшли водія у розшуку

У селі Чайки патрульні поліцейські виявили водія, який був у розшуку після зникнення авто з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на патрульну поліцію Київщини.

Зазначається, що це сталося вчора, 4 квітня, приблизно о  21-й годині.

“За порушення ПДР інспектори батальйону села Чайки зупинили автомобіль Renault Kangoo — водій рухався у темну пору доби з неосвітленим заднім номерним знаком. Під час перевірки документів, що надав 52-річний керманич, патрульні встановили, що цей транспортний засіб перебуває у розшуку в столиці. Підстава: зникнення транспортного засобу з місця скоєння дорожньо-транспортної пригоди”, – йдеться у повідомленні.

Патрульні повідомили ініціаторам розшуку про виявлення автівки, яку шукають.

Також правоохоронці винесли на водія постанову за ч. 1 ст. 121-3 щодо орушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків.

“Нагадуємо, що згідно зі п.п. 2.10 ПДР України, у випадку причетності до ДТП, ви повинні негайно зупинити транспортний засіб і залишатися на місці пригоди, а також не переміщати ваш транспортний засіб і предмети, що мають причетність до ДТП. За порушення цього правила водія очікує адміністративна відповідальність, згідно зі ст. 122-4 (Залишення водіями транспортних засобів, іншими учасниками дорожнього руху на порушення встановлених правил місця дорожньо-транспортної пригоди, до якої вони причетні) КУпАП, у вигляді штрафу розміром у 3400 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років”, – звертають увагу поліцейські.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Держпідприємство з переробки відходів викинуло більше тисячі тонн небезпечних речовин тваринного походження та завдало шкоди довкіллю Київщини на більше ніж мільйон гривень.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору