Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Грабіжник у перуці кинув гранату в поліцейського

Три зловмисники пограбували будинок у селі Петрушки Бучанського району.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на поліцію Київщини.

Зазначається, що жителі сусідніх будинків побачили зловмисників на місці події, то ж правопорушники відразу почали втікати і біля лісосмуги розбіглись у різні боки.

“В подальшому на спецлінію “102” надійшло повідомлення, що небайдужі громадяни наздоганяють одного з фігурантів, у якого на голові перука для маскування, крім цього в руках знаходиться предмет ззовні схожий на гранату”, – йдеться у повідомленні.

Поліцейські за орієнтуванням  зупинили підозрюваного. А той під час затримання кинув у них гранату.

“На щастя, правоохоронці не постраждали. Інших двох фігурантів виявили працівники поліції спільно з небайдужими громадянами. Наразі слідчі поліції Київщини за скерували до суду обвинувальний акт за (ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 186,  ч. 1 ст. 263, ст. 348, ч. 1 ст. 307 ККУ), – зауважують поліцейські.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що поліція Київщини повідомила про підозру орендареві, який у Софіївській Борщагівці убив господаря будинку, нанісши йому понад 16 ударів ножем, відрізавши голову та язика.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору