Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Утримував цивільних у катівні: скеровано до суду акт щодо військового рф

Російський військовий під час тимчасової окупації Гостомеля утримував мирне населення у катівні в приміщенні морозильної камери.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на поліцію Київщини.

Зазначається, що співробітники поліції Київської області встановили 47-річного командира Красноярського ОМОНу, а також зібрали докази його беззаперечної вини у жорстокому поводженні з людьми у Гостомелі.

“Крім того, під його безпосереднім контролем інші військовослужбовці рф знущались з людей, безпричинно наносили численні хаотичні удари по різних частинах тіла. Окупанти застосовували до людей електричний струм, позбавляли повітря, імітували розстріли невинних людей, змушуючи надати «потрібну» їм інформацію”, – йдеться у повідомленні.

На підставі зібраних доказів співробітники слідчого управління поліції Київської області скерували обвинувальний акт щодо окупанта до суду для розгляду справи по суті за ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що правоохоронці Київської області повідомили про підозру військовослужбовцю рф, який влаштував катівню у Гостомелі.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору