Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Міністр агрополітики побував у Гостомельський громаді

Нарада з аграріями та відвідання переробного підприємства були у програмі візиту міністра аграрної політики та продовольства України Миколи Сольського до Гостомельської громади.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Гостомельську СВА.

Зазначається, що разом з міністром до  Гостомельської громади приїхали народна депутатка Ольга Василевська-Смаглюк, директор департаменту агропромислового розвитку КОДА Ліна Шуревич, голова Бучанської РДА Данило Мавлянов. Гостей супроводжував заступник начальника Гостомельської СВА Сергій Сутула.

У Гостомелі гості побували  на ТОВ «РЕНО», де  ознайомилися з роботою підприємства,  побачили, як виготовляють чищені овочі. Загалом на підприємстві процес  відбувається від вирощування і до вакумації готової продукції.

“Заключним етапом візиту пана Міністра стала нарада з аграріями Київської області в Бучанській агенції регіонального розвитку. Обговорили актуальні питання з аграріями, зокрема цінову політику на вирощену продукцію, розмінування сільськогосподарських угідь, дія програми «Доступні кредити 5-7-9», поточний стан та перспективи продовження, грантові програми Державного аграрного реєстру та інше”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Гостомельській громаді продовжують розглядати заяви задля компенсації за програмою «єВідновлення».

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору