Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Школярі Бучанської громади практикувались у міськраді

Пройшовши чотириденну практику у Бучанській міськраді, учні зізналися, що не так уявляли собі діяльність цього самоврядного органу.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Telegram-канал Бучанської міської ради.

Зазначається, що практику у міськраді проходили учні різних шкіл Бучанської громади.

Такий формат ознайомлення з роботою міської ради організовано з метою допомогти учням краще орієнтуватись під час вибору майбутньої професії.

“Кажуть — сподобалось, зовсім по-іншому уявляли діяльність органу місцевого самоврядування. Деяким не припала до вподоби кількість бюрократичної й паперової роботи, але загалом діти зацікавились практичними результатами, які дозволяє досягти злагоджена робота усіх підрозділів міської ради”, – йдеться у повідомленні.

Юні практиканти

Також у міськраді розповіли що діти, які поділились своїми враженнями від практики, сказали, що у майбутньому хотіли б працювати у міській раді.

“Це дійсно радує, тож очікуємо на нове покоління управлінців, яке зможе внести свіжі ідеї та енергію”, – зауважують у Бучанській міськраді.

Зустріч з міським головою

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Бучанський центр Дія.Бізнес у квітні проводить навчальні заходи для підприємців. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору