Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Велике прибирання: в Ірпені триває толока

У межах двомісячника з благоустрою, озеленення та санітарної очистки Ірпінської міської громади організовано масштабну толоку.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на першого заступника Ірпінської міської ради Андрія Кравчука.

Зазначається, що робота кипить в усіх куточках Ірпеня.

“Традиційно у перший тиждень квітня триває проведення заходів з прибирання територій, прибирання побутового сміття, листя та гілля. Важливо зазначити, що прибирання відбувається з дотриманням правил сортування сміття”, – йдеться у повідомленні.

Велике прибирання

Посадовець називає низку структур, співробітники яких долучилися до толоки. Це, зокрема,  КНП «Ірпінська центральна міська лікарня», КНП «Ірпінський міський центр первинної медико-санітарної допомоги», КП «Ірпіньводоканал», КП «Управління благоустрою міста», КП «УЖКГ «ІРПІНЬ», КП «Ірпінське земельно-кадастрове бюро», КП «Ірпіньжитлоінвестбуд», КПП «Теплоенергопостач», фінансового управління, управління освіти і науки та виконавчого комітету Ірпінської міської ради.

“Небайдужі мешканці громади, разом з депутатами Ірпінської міськради, також активно долучилися до прибирання територій. Хочу щиро подякувати всім, хто долучився до толоки. Разом ми зробимо наше місто чистішим, затишнішим та комфортнішим для життя. Ми й надалі будемо активно продовжувати такі заходи. Запрошую всіх жителів Ірпеня долучитися до благородної справи та зробити наше місто ще кращим», – зауважив Андрій Кравчук.

Працюють і люди, і техніка

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що газові обігрівачі від зарубіжних партнерів безкоштовно отримали жителі Бучанської громади.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору