Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Макарів долучився до загальнонаціонального проєкту “Гай дитячих снів”

На території Макарівської лікарні у межах проєкту “Гай дитячих снів” висадили 100 яблунь, які символізують пам’ять про загиблих внаслідок війни діток.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на допис Макарівського селищного голови.

Проєкт “Гай дитячих снів” ініціювала група 1+1 media, команда “Сніданку з 1+1” та ТСН, спільно з БФ “Озеленення України” у межах глобальної екологічної ініціативи з озеленення планети “Greening of the Planet”.

До висадження дерев у Макарові долучилися Посол Канади в Україні Наталка Цмоць, заступниця голови Київської обласної військової адміністрації Леся Карнаух, волонтери, партнери проєкту та мешканці селища. Разом висадили 100 саджанців райських яблунь.

“Це місце є символічним, адже саме тут, в одному з корпусів нашої лікарні, за короткий проміжок з початку бойових дій і до моменту евакуації, народилося двоє діточок. Але, на жаль, під час постійних обстрілів росіян семеро діток із нашої громади загинуло”, – сказав Вадим Токар.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що в Ірпінській громаді адміністративні будівлі двох старостинських округів та модульні містечка обладнали “тривожними кнопками” Муніципальної варти.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору