Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

На Київщині запрацював ще один оновлений Дія.Центр

На Київщині у місті Тетіїв відкрився сучасний оновлений Дія.Центр.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із покликанням на пресслужбу КОВА.

В Україні розширюється мережа модернізованих ЦНАПів, щоб кожен громадянин міг отримувати адмінпослуги у своєму населеному пункті, а не витрачав час на походи по різних держустановах чи поїздки до сусідньої громади. Тому оновлюються ЦНАПи, де за один візит можна розв’язати одразу кілька запитів.

Такий Дія.Центр відкрився у Тетієві. 

Відтепер понад 30 тис. мешканців громади зможуть отримувати більше 278 адміністративних послуг в затишному просторі. Тут можна оформити паспорт, пенсійні послуги та сервіси ДРАЦС. Тетіївщина стала  третьою громадою в Київській області, де функціонуватиме багатофункціональний простір Дія.Центр, у якому враховано потреби відвідувачів, включаючи осіб з інвалідністю та батьків з дітьми. У приміщенні встановлено термінал з переліком послуг та видачею талона до відповідного фахівця, а також значну увагу приділено дотриманню принципів безбар’єрності.  Є дитячий куточок і зручна зона очікування та самообслуговування.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у межах співпраці КОВА із міжнародними партнерами область отримала високовартісне обладнання та медичні вироби для закладів охорони здоровʼя.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору