Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Майже 60 доріг відремонтують в Ірпені

Співробітники КП «Управління житлово-комунального господарства «Ірпінь» проводять ямковий ремонт доріг у місті.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на першого заступника Ірпінського міського голови Андрія Кравчука.

“Ямковий ремонт – це тимчасове рішення, але воно дозволяє нам покращити стан доріг до початку капітального ремонту. Роботи з ямкового ремонту триватимуть й надалі, охоплюючи всі вулиці міста, які потребують оновлення. Робимо все можливе, щоб якомога швидше оновити дорожнє покриття на всіх вулицях міста”, – йдеться у повідомленні.

І зазначається, що третину доріг в Ірпені комунальники уже відремонтували. Нині  триває ямковий ремонт на вулицях Соборній, Полтавській, Озерній та Матвія Донцова.

На вулиці Соборній ремонт обіцяють завершити днями.

Окрім того, нині активно готують до ремонту дороги у селах Ірпінської громади.

“Ми розуміємо, що стан доріг в Ірпені залишає бажати кращого, тому робимо все можливе, щоб виправити ситуацію. Прошу жителів Ірпеня з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов’язаних з ремонтними роботами”, – підкреслив Андрій Кравчук.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині вже відновили 17,3 тисяч об’єктів із 29 тисяч, зруйнованих та пошкоджених окупантами.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору