Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

На Київщині зросла кількість жінок-підприємиць

Київщина – у пʼятірці лідерів серед бізнес-привабливих регіонів. Тут активно розвивається і жіночий бізнес.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що начальник КОВА Руслан Кравченко під час воркшопу «Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів» звернув увагу на статистичні дані щодо розвитку бізнесу на Київщині.

Зокрема, у минулому році у Київській області на понад 10 тисяч збільшилась кількість зареєстрованих суб’єктів підприємництва, серед яких жінки створили  майже половину.

Нагадаємо, раніше Інформатор БІГ розповідав, що Київщина стала першим регіоном, де при голові обласної адміністрації створена рада жінок-підприємиць. Нині Руслан Кравченко зауважив, що у межах цієї структури вже діє інвестиційна група з активних жінок-підприємниць, яка допомагає залучати інвесторів у Київську область.

‘На сьогодні регіон залишається в пʼятірці лідерів серед бізнес привабливих регіонів. Вже започаткована співпраця з Експортно-кредитним агентством для розвитку можливостей підприємств-експортерів Київщини. В рамках співпраці зі штатом Вашингтон триває робота над створенням онлайн-платформи для американського та українського бізнесу”, – йдеться у повідомленні.

ДОВІДКА. Воркшоп «Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів» організований бізнес-клубом «Business Woman Club», Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та Центром підтримки експорту має сприяти оптимізації бізнес-процесів.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що жінки очолюють майже 28% новостворених компаній на Київщині.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору