Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

У Бучі відкрили пам’ятні дошки на честь Віктора Лук’яненка та Олександра Павлика

На фасаді Бучанської школи №1 відкрили меморіальні дошки на честь героїчних земляків Віктора Лукʼяненка та Олександра Павлика.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міськраду.

“Відтепер слава про наших земляків житиме вічно на стінах закладу, де вони навчалися – аби майбутні покоління знали та пам’ятали про ціну незалежності”, – йдеться у повідомленні.

Віктор Лукʼяненко. До російського вторгнення він працював слюсарем. У 2015-му служив у ЗСУ. Коли Бучу окупували вороги,  став на захист свого міста.

Віктора Лук’яненка пам’ятають бучанці

6 березня 2022 року його закатували та вбили окупанти. Віктору Лук’яненку назавжди залишиться 32. У нього залишились мати, два брати та сестра.

Олександр Павлик. У складі Добровольчого формування Бучанської громади він з перших днів повномасштабного вторгнення рф в Україну став на захист рідної землі.

Олександр Павлик – у пам’яті земляків

Та у  серпні 2023 минулого року у захисника не витримало серце. У Олександра Павлика залишилась дружина та брат.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Бучі відкрили меморіальні дошки на честь загиблих військових Анатолія Щура та Олександра Благодатного.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору