Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Гостомелі безплатно утилізують непотрібні автопокришки

Відсьогодні у Гостомелі збирають старі, пошкоджені та використані автомобільні покришки для подальшої утилізації.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Telegram-канал Гостомельськкої СВА.

Зазначається, що це робиться для запобігання засмічення території, підтримки чистоти та збереження екології у Гостомельській громаді.

Тож визначена безоплатна спеціалізована локація для збору непотрібних  покришок за адресою: Гостомель, вул. Свято-Покровська 73-Д.

“Якщо ви маєте непотрібні шини, можете залишити їх у спеціально визначеному місці з 10 по 30 квітня включно. Після чого відходи будуть утилізовані відповідно до необхідних вимог”, – йдеться у повідомленні.

Також варто звернути увагу на те, що використання даної локації для викиду інших видів сміття суворо не можна – порушників оштрафують.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що сьогодні, 10 квітня, відбудеться зустріч з представниками влади “Відкрита розмова про важливе”, яка відбудеться  о 17.00 у культурно-оздоровчому комплексі селища Гостомеля, і на яку запрошують усіх бажаючих жителів Гостомельської громади.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору