Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Київщина очікує від Республіки Корея когенераційних установок

Голова Київської ОВА Руслан Кравченко та Посол Республіки Корея Кім Хьонг Те обговорили потреби Київщини в енергетичному обладнанні.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Київську ОВА.

Руслан Кравченко звернув увагу на те, що на повне знищення української енергетики спрямовані масовані атаки росіян по енергетичних об’єктах України.

“Тому, щоб мешканці області були постійно з теплом та світлом, працюємо над забезпеченням сучасних ефективних альтернативних енергоджерел”, – підкреслив голова Київської ОВА.

Зокрема, допомогти децентралізувати генерацію можуть  когенераційні установки. Однак в Україні їх замало,  тієї кількості, яка нині, недостатньо, щоб закрити потреби.

“Найближчими днями адміністрація передасть Посольству Республіки Корея повний список потреб Київщини щодо таких альтернативних джерел”, – йдеться у повідомленні.

Під час зустрічі йшлося також про залучення  інвестицій в економіку області.

Нині південнокорейські інвестори допомагають удосконалювати транспортну інфраструктуру Київщини.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Бучі з робочим візитом побували представники USAID – аудитори «Проєкту енергетичної безпеки».

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору