Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Бучанські діти висадили Дерево Героя

На честь полеглого земляка-захисника Іллі Грабара маленькі бучанці висадили Дерево Героя.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міськраду.

Зазначається, що горобину на знак пам’яті про полеглого 33-річного Іллю Грабара посадили вихованці Бучанського центру позашкільної роботи імені Андрія Куцевалова.

“Ця акція покликана вшанувати пам’ять захисників, які віддали життя у боротьбі з російським агресором. Ми пам’ятаємо кожного. І ця пам’ять навіки житиме у наших серцях, наче безсмертне дерево життя, чиї гілки тягнуться до небес, прославляючи мужність і відвагу тих, хто віддав найдорожче за свободу України”, – підкреслили організатори заходу.

Під час висадки Дерева Героя

Ілля Грабар родом з Дніпропетровщини. Незадовго  до повномасштабного вторгнення рф в Україну переїхав жити до Бучі. Коли росіяни окупували місто, Ілля пішов захищати Україну зі зброєю в руках.

Ілля Грабар трагічно загинув 24 грудня 2022 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

У пам’ять про загиблого захисника

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на території Макарівської лікарні у межах проєкту “Гай дитячих снів” висадили 100 яблунь, які символізують пам’ять про загиблих внаслідок війни діток.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору