Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

У Бучанській громаді зʼявився ще один сміттєвоз

На базу КП “Бучасервіс” доставили ще один новий сміттєвоз від Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансування уряду Японії та ЄС.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбуБучанської міськкої ради.

Зазначається, що така спецтехніка призначена для збору та транспортування твердих побутових відходів у громаді, та буде використана для запуску нового проєкту у сфері поводження з ТПВ.

Новий сміттєвоз марки “Ford” оснащений сталевою плитою, яка дозволяє стискати та зменшувати об’єм сміття майже у шість разів. 

Завдяки цьому він здатний перевозити значно більші обсяги відходів за один рейс. Такі високоефективні машини дозволять підвищити якість збору та вивезення сміття у Бучанській громаді.

За підтримки міжнародних партнерів 35 сміттєвозів та 4 одиниці важкої техніки отримали ще 12 громад Київської області.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що працівники ДБР завершили розслідування кримінального провадження щодо начальника фінансово-економічної служби однієї з військових частин Київщини, який перерахував на рахунок своєї дружини 20 млн грн.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору