Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

ДивоБус: дітям Гаврилівки подарували свято

Чарівний транспорт ДивоБус здійснив перший виїзд до Гаврилівки.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що організатори ДивоБуса привезли казкову атмосферу для дітей – майже  70 маленьких жителів Гаврилівки дітей отримали неймовірну порцію позитиву, веселощів та ігор.

“Дві години у місцевому будинку культури «Полісся» працювали професійні аніматори, які створили для малечі справжню казкову атмосферу. Хол наповнювався дитячим сміхом та радісними емоціями. На іншій локації з підлітками працювала арт-терапевт Жанна Шинкарьова – вона допомагала дітям розкрити свій творчий потенціал”, – йдеться у повідомленні.

Творче заняття

Ініціювали проєкт ДивоБус БО «Надія і житло для дітей» спільно з Save the Children в Україні. Ці організатори й підтримують функціонування цього незвичайного транспорту.

«ДивоБус прокладає маршрут по нашій громаді, і наступна зупинка – Синяк! Ми раді, що тепер діти у кожному населеному пункті зможуть долучитися до яскравих пригод», – розповіли організатори.

Дітям потрібні позитивні емоції

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Бучанському дитячому садочку “Горобинка” тривають ремонтні роботи другої частини безпечного простору.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору