Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

На фронті полягли Володимир Майданов та Олександр Заєць з Макарівської громади

У Макарівській громаді знову горе  – під час виконання бойового завдання загинули захисники Володимир Майданов та Олександр Заєць.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на повідомлення Макарівського селищного голови Вадима Токаря.

Сьогодні, 21 квітня, у своєму Telegram-каналі він повідомив про те що земляк-захисник, житель села Карашин Володимир Майданов загинув 18 квітня неподалік  Оріхова Запорізької області.

“Під час виконання бойового завдання зі стримування військової агресії росії, загинув мешканець Карашина, старший солдат, старший водій управління 2-го батальйону оперативного призначення в/ч 3028 Володимир Анатолійович Майданов.

Герой народився 19 липня 1988 р. у селі  Карашин. У 2022 р. пішов захищати Україну. Володимир Майданов чесно і відважно виконував всі бойові завдання. У нього залишились дружина і діти.

Також сьогодні Вадим Токар повідомив:

“20 липня 2023 р. в районі н. п. Вугледара на Донеччині в результаті здійснення противником обстрілу позицій підрозділу з протитанкового ракетного комплексу загинув мешканець Королівки, старший солдат, механік-водій 1-ї танкової роти танкового батальйону в/ч А2167 Олександр Васильович Заєць”, – зазначив селищний голова.

Герой народився 14 вересня 1988 р. у селі Королівка. У 2015-2016 був учасником АТО. У 2021 р. пішов до лав ЗСУ за контрактом.
Олександр Заєць  віддав життя за Україну, залишивши в глибокому горі батька, дружину та доньку Ніку.

Прощання з Олександром Зайцем відбудеться завтра, 22 квітня.

Вічна пам’ять і шана Героям!

Щирі співчуття рідним і близьким!

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що, рятуючи побратимів з поля бою, загинув захисник Валерій Остапчук.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору