Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

У Макарові відновлюють будинок по вулиці Проектній, 10

Житлову п’ятиповерхівку в Макарові по вулиці Проектній, 10, яка зазнала істотних руйнувань внаслідок бойових дій, активно відбудовують.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на повідомлення Макарівського селищного голови Вадима Токаря.

Зазначається, що будинок під час російського вторгнення  навесні 2022 року був настільки пошкоджений, що частину його довелося споруджувати фактично  з нуля.

Торік восени будівельники розпочали ремонтні роботи, які тривають досить активно.

У такому стані був будинок після вторгнення рф

“Станом на сьогодні будівельники вже: змонтували віконні та балконні конструкції в усьому будинку;  утеплили та оздобили фасад будівлі;  відновили дах, утеплили горище та систему вентиляції;  влаштували гідроізоляцію та стяжку підлоги у підвальному приміщенні;  виконали штукатурку стін та стяжку в усіх квартирах та місцях загального користування обох під’їздів; встановили вхідні двері першого під’їзду”, – йдеться у повідомленні.

Голова селищної ради висловив сподівання, що, враховуючи темпи відновлення будинку, його мешканці уже цьогоріч зможуть повернутися до своїх квартир.

ДОВІДКА. Фінансує проєкт Фонд ліквідації наслідків збройної агресії.

Тривають і внутрішні роботи

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині відновили повністю та частково із забезпеченням життєдіяльності майже 17,5 тис об’єктів, зруйнованих росіянами.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору