Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Педагоги з Бучі стали переможцями міжнародного проєкту

Вчителі Бучанського ліцею №5 стали переможцями міжнародного проєкту “Active Sister Schools”.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу Ірпінської міської ради.

Зазначається, що “Active Sister Schools” – це інноваційний проєкт, який використовує фізичну активність як інструмент для мовної та культурної інтеграції дітей молодшого шкільного віку. Загалом у ньому взяли участь 45 шкіл з України, Польщі та Данії.

Завершальний етап проєкту відбувся у Варшаві 16 – 18 квітня, на який були запрошені школи – переможці з різних країн світу. У заході взяли участь і вчителі Бучанського ліцею №5 Олена Самолюк та Ганна Никифорець.

Для учасників організували екскурсію вулицями Варшави, майстер-класи та культурну програму з виступом Копенгагенського симфонічного оркестру “Sanct Ann”. Педагоги також відвідали урочисту церемонію нагородження у Резиденції посла Королівства Данії у Польщі. 

За підсумками всіх випробувань міжнародне журі визначило переможців – освітній заклад з Бучі у команді зі школами Польщі та Данії.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Голова КОВА Руслан Кравченко розповів про основні пріоритети щодо відновлення пристоличного регіону, безпеку енергетики, а також відбудову інфраструктурних обʼєктів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору