Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Софіївська Борщагівка: поліцейські знайшли нарколабораторію

Зловмисник в орендованій квартирі у Софіївській Борщагівці організував нарколабораторію.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на поліцію Київщини.

Зазначається, що виявили  незаконну діяльність фігуранта під час оперативних заходів співробітники Бучанського управління поліції.

З’ясувалося, що чоловік  виготовляв та збував наркотичні засоби та психотропні речовини.

“Так, слідством встановлено, що 32-річний уродженець столиці оселився в передмісті, та облаштував в помешканні, яке винаймав, виготовлення наркотичних засобів і психотропів, а згодом займався їх збутом”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці провели  санкціонований обшук у фігуранта справи, під час якого знайшли та вилучили у нього обладнання, 800 г прекурсорів, 200 г виготовленого амфетаміну,  канабіс, психотропну речовину PVP. А ще було виявлено пакети для фасування, посуд та обладнання для виготовлення і реалізація згубного товару.

Поліцейські Київщини скерували до суду обвинувальний акт стосовно зловмисника за ч. 1 ст. 317, ч. 2 ст. 307, ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 311 Кримінального кодексу України.

Чоловікові загрожує 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що поліція Київщини повідомила про підозру орендареві, який у Софіївській Борщагівці убив господаря будинку, нанісши йому понад 16 ударів ножем, відрізавши голову та язика.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору