Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Школярі Гаврилівки і Синяка вперше скуштували обіди з фабрики-кухні

Відсьогодні Гаврилівська школа №8 та Синяківський ліцей №15 почали отримувати здорові обіди з фабрики-кухні “ГотуЇмо”.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Telegram-канал Бучанської міської ради.

Зазначається, що КП «Фабрика-кухня «ГотуЇмо» продовжує збільшувати кількість шкіл, які охоплює харчуванням, а також  вдосконалює відповідні процеси як на самій фабриці, так і у закладах освіти.

“Нещодавно підприємство проводило опитування серед батьків і врахувало всі зауваження. Тому дякуємо за активну участь”, – йдеться у повідомленні.

У закладах освіти Бучанської громади, які відсьогодні отримують обіди з “ГотуЇмо” — Гаврилівській школі №8 та Синяківському ліцеї №15 – не лише нагодували дітей по-новому, а й запитали про їхні враження. Діти позитивно оцінили обід – сьогодні серед страв – суп та гречана каша з рибною котлетою, салат з моркви та капусти, апельсин і компот. Практично всі діти сказали, це краще, ніж було раніше, і наголосили на тому, що страви були не лише смачними, а й теплими.

Були й побажання до кухарів – школярі просили борщу, сирників та лінивих вареників. А ще було побажання – не класти у суп чи салат сметану, а подавати її окремо: хто захоче – сам додасть до страви.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що місяць тому перша в Україні фабрика-кухня “ГотуЇмо” у Бучі почала доставляти харчування у три школи.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору