Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

За сприяння міжнародних партнерів на Київщині встановили майже 15 тис вікон

На Київщині, у рамках програми, яка створена американською організацією Global Empowerment Mission у партнерстві з The Howard G. Buffett Foundation, вже встановили майже 15 тис. вікон у пошкоджених окупантами будинках.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу КОВА.

Зазначається, що минулого року на Київщині стартував проєкт із встановлення вікон на об’єктах, пошкоджених внаслідок  атак росіян. Заміна вікон відбувається у рамках програми, яка створена американською організацією Global Empowerment Mission у партнерстві з The Howard G. Buffett Foundation.

«Під час 1-ої зустрічі із засновником GEM Майклом Каппоні домовлялися, що загальна сума допомоги становитиме 1 млн. дол. США. На таку суму Фонд обіцяв встановити вікон. На сьогодні вона майже втричі перевищує домовленості – 2,8 млн дол. США», – йдеться у дописі.

До того ж встановлено 14,9 тис. віконних конструкцій. Фонд GEM частково відновив майже 1123 об’єкти у Ірпені, Гостомелі, Вишневому, Софіївській Борщагівці, Гатному, низці сіл Вишгородського, Білоцерківського, Бучанського районів.

Найближчим часом будуть встановлені ще 997 конструкцій на об’єктах у Білоцерківському, Вишгородському, Бучанському районах.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що скеровано до суду обвинувальний акт щодо  військовослужбовця рф, який розстрілював людей і транспорт у Гостомелі.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору