Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Коштом громади на Макарівщині замінюють вікна

В ОЗО “Червонослобідський ліцей” Макарівської громади завершено  заміну частини старих дерев’яних вікон на сучасні металопластикові.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Макарівського селищного голову Вадима Токаря.

Зазначається, що роботи фінансуються з бюджету громади. Зокрема, понад 600 тисяч гривень було спрямовано на встановлення нових вікон у ліцеї.  У спортзалі, майстерні, класних кімнатах та кабінеті медсестри ці роботи завершено.

Ремонти закладів освіти у Макарівській громаді тривають. Надалі заплановано капітальний ремонт покрівлі в дитячому садочку села Пашківки.

“Створення комфортних та безпечних умов для навчання – одне з пріоритетних завдань, над яким ми постійно працюємо. Ми й надалі будемо робити все можливе, щоб наші навчальні заклади відповідали всім сучасним вимогам, а діти мали змогу навчатися в теплих та комфортних умовах”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у межах програми, яка створена американською організацією Global Empowerment Mission у партнерстві з The Howard G. Buffett Foundation, вже встановили майже 15 тис. вікон у пошкоджених окупантами будинках.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору