Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Завершується відновлення п’яти житлових будинків в Ірпені та Гостомелі

На Київщині коштом UNITED24 та ФЛН активно відбудовують пошкоджені під час бойових дій обʼєкти.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на повідомлення Київської ОВА.

За словами начальника Київської ОВА Руслана Кравченка, на всіх 18 житлових будинках, які  відновлюють за кошти UNITED24,  тривають роботи. П’ять уже на стадії завершення, і серед них –  багатоквартирні будинки в Ірпені та Гостомелі. Окрім того, триває капітальний ремонт у двох школах.

Також тривають активні ремонтні роботи на 25 об’єктах, які відбудовуються коштом ФЛН, і замовником яких є Київська ОВА.

“На Київщині вже відновили повністю та частково із забезпеченням життєдіяльності 17,5 тис. об’єктів. Зокрема, багатоквартирні та приватні будинки, школи, садки, медичні заклади, адміністративні будівлі та ЦНАПи тощо”, – йдеться у повідомленні.

Також триває перевірка стану ремонтних робіт на об’єктах,які відновлюють коштом UNITED24 та Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Цього тижня перевірили низку об’єктів, зокрема, в Ірпені, Гостомелі та Бучі.

“Робота підрядників, крім контролю Київської обласної військової адміністрації, також під постійним контролем технагляду ПРООН”, – зауважують у КОВА.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у межах програми, яка створена американською організацією Global Empowerment Mission у партнерстві з The Howard G. Buffett Foundation, вже встановили майже 15 тис. вікон у пошкоджених окупантами будинках.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору