Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Макарівська громада придбала багатофункціональний самоскид

Комунальне підприємство “Макарів ВУЖКГ” поповнилось новою технікою.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Макарівську селищну раду.

Зазначається, що тепер макарівські комунальники мають у своєму розпорядженні новий  багатофункціональний комбінований самоскид з поворотним відвалом, придбаний за рахунок коштів бюджету громади.

Це допоможе комунальним працівникам оперативніше та якісніше виконувати свою роботу.

Самоскид перевозитиме вантажі різного виду та розчищатиме вулиці від снігу у зимовий період.

“Цей автомобіль стане незамінним помічником для наших комунальників протягом усього року, адже він має ряд переваг: міцна конструкція, яка гарантує надійність та довговічність експлуатації; зручність в експлуатації, що робить роботу комунальників більш комфортною та продуктивною; ефективне снігоочищення завдяки потужному двигуну та надійному відвалу;  матеріал, з якого виготовлений відвал, запобігає налипанню снігу, що робить його роботу ще більш ефективною”, – йдеться у повідомленні.

До речі, цей самоскид можна додатково оснастити бункером, який зробить ефективнішою боротьбу з ожеледицею взимку.

Окрім того, макарівські комунальники у межах програми “U-LEAD з Європою” отримали від Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ різноманітне обладнання, яке допоможе під час ліквідації завданих війною руйнувань.

“До переліку подарованого обладнання входять генератори, бензорізи, дрилі акумуляторні та мережеві, болгарки, шуруповерти, перфоратори, ліхтарики, набори ручного інструменту та інше”, – зауважують у селищній раді.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що коштом громади на Макарівщині замінюють вікна.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору