Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Бучу відвідали представники проєкту USAID “Говерла”

14 травня Бучу відвідали представники проєкту USAID “Говерла”, щоб на власні очі побачити, як відбудовується громада.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  з покликанням на пресслужбу Бучанської міської ради.

Делегати прибули сюди, аби на власні очі побачити наслідки російської окупації та оцінити процес відбудови громади. Заступник Бучанського міського голови Дмитро Чейчук, який очолює комісію з єВідновлення, розповів про механізм відбудови міста. Він детально пояснив процедуру відшкодування збитків та продемонстрував статистику щодо кількості заявок і виділених коштів. Бучанський міський голова Анатолій Федорук зазначив, що програма дійсно допомагає відшкодовувати витрати та отримувати кошти на відновлювальні роботи.  

На території Храму Святого Апостола Андрія Первозванного заступниця міського голови Аліна Саранюк розповіла делегатам про жахи, яких зазнали мешканці під час окупації. Представники проєкту були вражені масштабами руйнувань та кількістю цивільних жертв.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що до Бородянки завітали делегації з різних країн, щоб ознайомитися із ситуацією у громаді та обговорити перспективи співпраці.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору