Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бучі відкрили оновлену школу бойових мистецтв

14 травня у Бучі офіційно відкрили оновлену школу бойових мистецтв по вулиці Києво-Мироцька, 69.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  з покликанням на допис Бучанського міського голови Анатолія Федорука. 

Першими до школи зайшли майбутні вихованці: дзюдоїсти, каратисти та учні інших видів бойових мистецтв. Вже на цьому тижні відділ молоді та спорту Бучанської міськради формує графіки занять, тому фактичні тренування от-от почнуться. З іншого боку будівлі відтепер буде розміщено шаховий клуб, адже у громаді багато талановитих шахістів. А поруч — нова локація для відділу молоді та спорту БМР. 

«На відкриття онлайн доєдналася посол Тайваню в Польщі пані Шерон Ву — саме завдяки їх фінансовій підтримці наші діти матимуть змогу займатися у новій та сучасній школі. Подяка від імені всієї громади. Дякуємо всім, хто доєднався до урочистого відкриття. Разом ми робимо реальні зміни у спортивному розвитку наших дітей. Навіть попри обставини, продовжуємо рухатися вперед», – сказав очільник міста.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Бучанський дитячий зразковий хореографічний колектив “Фантазія” здобув перемогу у Міжнародному фестивалі “Яскраві таланти весни”.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору