Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Купити квиток на потяг допоможе Дія.Підпис

Укрзалізниця оголосила про запуск оновленого сайту з розширеним функціоналом для купівлі квитків.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  з посиланням на Укрзалізницю.

Зазначається, що цей оновлений продукт буде корисним для пасажирів, які  купують квитки через сайт. Оновлений сайт створений за допомогою сучасних дизайнерських та ІТ-рішень. Розроблений він за підтримки Mastercard.

“Відтепер у вебверсії сервісу для купівлі квитків доступний розширений та зручний функціонал, включно з верифікацією акаунтів через Дія.Підпис. Завдяки злагодженій роботі нашої ІТ-команди, Пасажирської компанії та партнерів продовжуємо якісну диджиталізацію сервісів від Укрзалізниці”, –  розповів голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко.

Поки що сайт запущений у бета-режимі. На ресурсі можна придбати квитки на будь-який поїзд, у тому числі –  на поїзди Київ — Варшава та Київ — Відень після верифікації акаунту через Дія.Підпис. Також доступне повернення квитків на міжнародні рейси, придбання квитків у жіночі купе тощо  Розрахуватися можна за допомогою Apple Pay та Google Pay.

В Укрзалізниці зауважують, що перехід на новий сайт буде здійснюватись поступово для комфорту всіх користувачів.

Telegram-канал Дія звертає увагу на те, що спроби перекупникіа відстежуються і такі покупці летять в бан.

“До речі, ваш акаунт у застосунку УЗ буде синхронізуватись із сайтом. Тобто достатньо пройти верифікацію через Дія.Підпис один раз”, – зауважується на ресурсі.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Бучі презентували інноваційний мобільний додаток “Sympto.me”, який допоможе знизити навантаження на лікарів та покращить доступність медичної й психологічної допомоги для громадян.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору