Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Бородянку відвідали представники Данії

До Бородянки завітали Міністр міських та сільських справ Данії Мортен Далін, Посол Данії в Україні Олє Егберг Міккельсен та Представниця УВКБ ООН в Україні Кароліна Ліндхольм Біллінг.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  з покликанням на пресслужбу КОВА.

Іноземні гості ознайомилися із наслідками російської військової агресії та ходом відновлення Київщини. УВКБ ООН разом із партнерами відремонтували 90 приватних будинків в громаді та встановили 10 модульних будинків. Також внутрішньо переміщеним особам і мешканцям, які постраждали від війни, надали правову допомогу, психосоціальну підтримку та предмети першої необхідності.

Загалом УВКБ ООН встановило вже 85 модульних будинків у Київській області. Також Управління верховного комісара ООН у справах біженців провело ремонтні роботи у понад 2500 постраждалих від війни будинках у регіоні.

Представники Київщини висловили вдячність партнерам за підтримку у відбудові, допомогу населенню та постійну увагу до потреб області.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що ООН-Хабітат допоможе у відновленні Бородянської та Макарівської громад.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору