Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Педагог з Ірпеня став дипломантом Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024»

Учитель Ірпінського ліцею №2 Володимир Костюк виборов звання дипломанта Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024» у номінації «Географія».

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Telegram-канал Ірпінської міської ради.

Зазначається, що учасниками фінальної частини конкурсу «Учитель року-2024», яка відбулася у Тернополі, стали 25 вчителів з усієї України.

Володимир Олександрович Костюк з успіхом подолав випробування у трьох номінаціях – «Майстерка», «Практична робота» і «Тестування».

Він зайняв IV місце. За результатам фінальних конкурсних змагань в очному форматі «Дослідження» та «Урок», педагог з Ірпеня став дипломантом конкурсу.

«Вкотре педагоги Ірпінської громади серед кращих на вищому п’єдесталі освітянського олімпу України», – зауважили в управлінні освіти і науки Ірпінської міськради.

ДОВІДКА.  Всеукраїнський конкурс «Учитель року» було започатковано майже 30 років тому Указом Президента України від 29 червня 1995 року.  Мета конкурсу – стимулювання активної участі вчителів у становленні і розвитку національної  системи освіти, популяризації кращих педагогічних  здобутків і професійної майстерності.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що художниця Софія Мартинюк з Ірпеня мріє про те, щоб її місто стало культурним та мистецьким осередком.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору