Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

У Бучі відкрили меморіальну дошку земляку-захиснику Андрію Григор’єву

На стіні будинку у Бучі, де жив воїн Андрій Григор’єв, який віддав життя за Україну, встановили пам’ятну дошку.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що Андрій Леонідович Григор’єв загинув під час виконання бойового завдання торік 31 травня. Військовий за покликанням – він майже 29 років ніс службу.

“Був майором, командиром радіотехнічної батареї. За цей час він отримав численні медалі, нагрудні знаки та подяки за сумлінну службу”, – йдеться у повідомленні.

Вшанування пам’яті Героя

З початком  повномасштабного вторгнення рф в Україну воїн захищав Київщину у найгарячіших точках. Його прозвали «Батьком» за те, що він навіть у найзапекліших битвах не покидав своїх побратимів.

“У Героя залишилися дружина, син та донька, яка пообіцяла батькові продовжити його важливу справу. Ми навіки пам’ятатимемо Андрія як відповідальну, люблячу та щиру людину. Таким він назавжди залишиться у наших серцях”, – зауважують у міській раді.

Анотаційну дошку відкрили на стіні будинку, де жив захисник

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Ворзелі відкрили пам’ятні дошки трьом загиблим військовослужбовцям.

Також Інформатор БІГ повідомляв,  що меморіальну дошку на честь загиблого командира дивізіону військ протиповітряної оборони ЗСУ Сергія Мазіна відкрили у Бучі.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору