Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Сьогодні на Київщині розпочнуться командно-штабні навчання

З 5 по 13 червня у межах столиці та Київської області відбудуться командно-штабні навчання з військовими частинами (підрозділами) угруповання сил і засобів оборони Києва.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на повідомлення генерал-лейтенанта командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександра Павлюка.

Зазначається, що мета цих навчань – відпрацювати бойові та спеціальні завдань оборонної операції в умовах активного застосування ворогом всього спектру наступального озброєння та дій ДРГ противника.

“У ході навчань відбудуться практичні дії із залученням особового складу, військової техніки та озброєння всіх наземних, річкових, протиповітряних та протидиверсійних підрозділів”, – йдеться у повідомленні.

Також Олександр Павлюк звертає увагу на те, що під час навчань  переміщуватиметься особовий склад та рухатиметься важка техніка.

“Просимо зберігати спокій та нагадуємо про заходи інформаційної гігієни і заборону на фото, відеозйомки пересування наших військ”, – закликає генерал-лейтенант.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Київщина нарощує темпи облаштування військових інженерно-технічних фортифікаційних споруд та ліній невибухових загороджень.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору