Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Ірпінські студенти проходять військовий вишкіл

Під керівництвом інструкторів Добровольчого формування Ірпінської громади організовано військові навчання для першокурсників Ірпінського фахового коледжу НУБіП України.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Telegram-канал Муніципальної варти Ірпеня.

Зазначається, що керівництво коледжу звернулося до ДФТГ щодо організації такого вишколу і добровольці відгукнулися на пропозицію.

Тож першокурсники у складі сформованих груп минулого тижня упродовж п’яти днів проходили тактичну і вогневу підготовку. Цього тижня  опановують догоспітальну допомогу в тактичних умовах.

“Замість лекцій – розбирання автомата і тактична медицина, а замість заліку – врятоване життя. Навчальна програма з тактичної і вогневої підготовки включала в себе ознайомлення з конструкцією стрілецької зброї, безпечну поведінка зі зброєю, розбирання-збирання АК, приймання та виконання команд командира, відпрацювання стійок для стрільби (з позицій стоячи, з коліна та лежачи), бойові переміщення, злагодження в групах та комунікацію, ведення кругової оборони”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у КОВА знову підняли питання облаштування фортифікаційних споруд.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору