Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Вийшов офіційний трейлер стрічки “Буча” 

Автори фільму «Буча» оприлюднили офіційний трейлер стрічки, знятої за сприяння ГУР.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Головне управління розвідки.

Зазначається, що в основі художнього фільму «Буча» –  реальні події, які відбулись під час окупації міста російськими військовими на початку повномасштабного вторгнення.

“Головний герой ― громадянин Казахстану, який отримав притулок в Україні за кілька років до широкомасштабної війни, а у час окупації, ризикуючи власним життям, врятував від російських загарбників більше двохсот українців”, – йдеться у повідомленні.

Режисер стрічки, трейлер якої вже можна переглянути – Станіслав Тіунов, сценарист та продюсер ― Олександр Щур.

Стрічку було знято завдяки інвестиціям приватних осіб зі США України, Польщі та Канади.

У широкому прокаті у кінотеатрах України фільм «Буча» очікується 7 листопада цього року.

«Під час роботи над фільмом нам дуже допомагали представники Головного управління розвідки МОУ. Вони консультували нас, надавали фото та відеоматеріали, знайомили з текстами перехоплень розмов російських військових, агентурними даними. Все це ми використовували у фільмі», — розказав Олександр Щур.

Нагадаємо, раніше фільм “Буча” викликав немало дискусій. Зокрема, раніше Інформатор БІГ розповідав, що фільм “Буча” та новостворений фестиваль документальних фільмів “Cinema for Victory” від Держкіно під патронатом Офісу Президента засудили представники кіноспільноти.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору