Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

У Києві завершено аварійно-рятувальні роботи

У столиці завершено аварійно-рятувальні та відновлювальні роботи після жахливої ворожої атаки 8 липня.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на ДСНС України.

Внаслідок ракетної атаки  зруйновані будівлі та постраждали люди. Зазначається, у Києві  загинуло 33 особи, з них 5 дітей. Окрім того, 121 особа постраждала, з них 10 дітей. 11 осіб вдалося врятувати.

“Це були трагічні, напружені та виснажливі дні. Ворог вкотре підтвердив свій статус «країни-терориста». Надзвичайні рятувальники та десятки одиниць техніки безупинно розбирали завали, намагаючись врятувати кожне життя. Ми дякуємо вам, українці, за вашу небайдужість, підтримку та допомогу! Разом ми сила!”, – йдеться у повідомленні.

Тим часом Київщина допомагає постраждалим від ракетних ударів. Зокрема, колектив КОВА та райдержадміністрацій Київщини перерахують одноденну зарплату на допомогу «Охматдиту» – заплановано спрямувати на це  понад 1,5 млн грн.

«Сила українців в єдності. Тому колектив Київської ОВА – 439 працівників, а також райдержадміністрацій області – 734 працівники долучилися до допомоги «Охматдиту». Закликаю також і всі громади Київщини приєднатися до допомоги лікарні», – підкреслив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що вранці 8 липня росія здійснила масовану ракетну атаку на Київську область та Київ.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору