Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Клавдієво-Тарасово відкриють адаптивний спортклуб

Два адаптивні спортивні клуби для людей з інвалідністю відкриють на Київщині.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що два представники з Київської області стали переможцями  конкурсу соціальних ініціатив «Час діяти, Нестримні». Вони отримали грант на відкриття адаптивних спортивних клубів для осіб з інвалідністю, зокрема і внаслідок війни.

Одним з переможців став «Спортивний клуб Нестримний Лев», Спортивний Клуб Invictus Lion із селища Клавдієво-Тарасове.

Ще один переможець із Київської області – «Миронівський простір здоров’я», Миронівська міська рада.

Загальний бюджет проєктів склав переможців становить 9,7 млн грн.

“Загалом на участь у конкурсі «Час діяти, Нестримні» було подано 117 заявок із 13 областей, зокрема, від 8 учасників з Київської області.В результаті було обрано 15 переможців, 2 з яких будуть реалізовувати проєкти на Київщині, – йдеться у повідомленні.

ДОВІДКА. Конкурс соціальних ініціатив реалізує БФ «МХП – Громаді» спільно з Всеукраїнським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у межах президентського проєкту «Активні парки», за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що в Гостомелі стартував проєкт “Flowers for Hope” (“Квіти надії”), у межах якого відомий художник з Лос-Анджелеса Trek Thunder Kelly розпочав роботу над муралом.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору