Коломия До сайту

Сімейний центр ментального благополуччя запрацював на повну силу

Сімейний центр ментального благополуччя у Ворзелі, який з березня працював у тестовому режимі,  тепер повноцінно обслуговує відвідувачів.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що заклад заснований благодійним фондом “Твоя опора”. У Сімейному центрі ментального благополуччя комплексна психологічна, соціальна та юридична допомоги надаються безкоштовно усім бажаючим.

Адреса центру: Ворзель,  вулиця Ворзельська, 24.

“Відкриття центру збіглося з 10-річчям діяльності фонду «Твоя опора» в Україні. За цей час організація надала підтримку тисячам сімей та представникам вразливих груп населення. Сімейний центр ментального благополуччя запрошує всіх, хто потребує допомоги. Кваліфіковані фахівці готові надати необхідну підтримку, що особливо важливо у нинішній складний для України час”, – йдеться у повідомленні.

У БФ “Твоя опора” зауважили,  що планують також багато уваги приділити дітям.

“Після деокупації в Бучанський район повернулися як місцеві, так й вимушені переселенці з територій, де зараз все ще активні бойові дії. З них, лише офіційно, зареєстровано понад 100 000 дітей – це ті, хто постійно проживав та пережив окупацію, або повернувся після евакуації.Саме діти – найбільш вразила категорія, яка пережила жахи війни й все ще знаходиться під її негативним впливом. Серед зовсім не дитячих проблем з’явилися ПТСР, тривожність, депресія, відчуженість, складність у встановленні соціальних зв’язків. Розв’язувати ці проблеми зараз і в майбутньому ми будемо в Сімейному центрі ментального благополуччя «Твоя опора»”, пояснюють у фонді.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що десять супутникових систем Старлінк отримав Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець