Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

На передову доставлено два “мавіки” від Бучанської громади

Військові 23-окремого стрілецького батальйону сухопутних військ ЗСУ отримали два нові дрони DJI Mavic 3 Enterprise від Бучанської громади.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що  бійці вже готуються застосовувати отримані безпілотники для того, аби посилити свої розвідувальні та оборонні можливості.

“Ці дрони допоможуть краще розвідувати ворога та захищати наші позиції. Квадрокоптери, придбані за кошти з місцевого бюджету, стануть важливим інструментом у захисті нашої землі”, – йдеться у повідомленні.

Бучанська громада постійно відправляє допомогу нашим захисникам. Так, раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що для 4-ї бригади оперативного призначення НГУ «Рубіж» з Бучі відправили бус Volkswagen, генератор, старлінк та пʼять радіостанцій.

Також Інформатор БІГ повідомляв, що за бюджетні кошти Бучанської громади було закуплено і передано нашим захисникам засоби радіоелектронної боротьби.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору