Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

На Київщині провели чемпіонат з веслування на човнах

На Київщині відбувся відкритий чемпіонат з веслування на човнах “Дракон”.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на пресслужбу КОВА.

Змагалися близько 500 учасників. Також на заході були присутні директор Київського обласного центру “Спорт для всіх” Андрій Михальчук, президент федерації України з веслування на човнах “Дракон” Валерій Моргун та представники міської ради Переяслава. 

Участь у чемпіонаті взяли 9 команд з Київщини, Києва, Житомирської, Дніпропетровської та Черкаської областей. Захід стартував у Переяславі, де спортсмени змагалися в акваторії річки Трубіж, лівої притоки Дніпра. Змагання стали відбірковими на першість країни, яка відбудеться вже за кілька тижнів.

В результаті команда з Київської області Dragon boat club Kiev зайняла третє місце. А в загальнокомандному заліку Київщина посіла шосте місце. Підготували спортсменів до змагань Валерій Моргун та Наталія Єременко. 

Тренерка команди Київщини DBC Kyiv Наталія Єременко розповіла, що Переяслав не випадково приймав змагання, адже нещодавно тут були створені місцеві команди «драконів». І щоб популяризувати цей вид змагань в місті, було прийнято рішення провести змагання в акваторії Переяслава.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Буча та Ірпінь посіли 4-е та 5-е місця у рейтингу, критеріями якого є швидкість будівництва та попит на нове житло.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору