Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

У Бучі відкрився центр рекрутингу

У Бучі розпочав роботу центр рекрутингу української армії.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на пресслужбу Міністерства оборони.

Центр вже працює за адресою: вул. Енергетиків, 12 (ЦНАП Бучанської міської ради).

Консультацію також можна отримати за телефонами: +380 (95) 491 9664 та +380 (96) 659 8880 або написавши на електронну адресу: recruiting@bucha-rada.gov.ua.

Відвідувачів консультуватиме цивільний фахівець, який пройшов спеціальну підготовку.

«Відтепер мешканці Бучанської громади також можуть долучитися до Сил оборони, звернувшись до цивільного рекрутера та отримавши вичерпну інформацію про доступні підрозділи та вакансії. Розгалужена мережа центрів створюється для того, щоб кожен охочий міг визначитися і зрештою потрапити в обраний підрозділ на бажану посаду», —  зазначив уповноважений Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

Нині доступно понад 10 тисяч вакансій в різних підрозділах Сил оборони — Збройних силах України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Служби безпеки України та інших.

«Ми пропонуємо безліч посад, і це не обов’язково стрілці чи штурмовики. Нам потрібні фахівці різних напрямків: кухарі, водії, бухгалтери, діловоди. Ми радо проконсультуємо та допоможемо знайти для кандидатів ту посаду, де вони зможуть найкраще розкрити свій потенціал у ЗСУ», — пояснив старший лейтенант регіональної мобільної групи Північ 3-го центру рекрутингу ВМС.

Наразі в Україні функціонують 32 центри рекрутингу української армії. До кінця року планується розширити мережу на всі регіони держави.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що в Ірпінському центрі підготовки до національного спротиву безкоштовно навчають цивільних мешканців Ірпінської громади керувати FPV-дронами.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору