Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Дитбудинок сімейного типу на Макарівщині отримав нове авто

ДБСТ Рожковських-Зайченків з Макарівської громади отримав новий автомобіль.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Бучанську райдержадміністрацію.

Зазначається, що цінний подарунок велика родина отримала  завдяки програмі підтримки Київської ОВА та ініціативі Служби у справах дітей та сім’ї Бучанської районної державної адміністрації та КОВА.

“Ключі від нового автомобіля особисто вручив голова КОДА Руслан Кравченко. Цей автомобіль стане не лише засобом для пересування, але й надійним помічником у повсякденному житті дитячого будинку. Він дозволить зручніше організовувати поїздки до медичних закладів, екскурсії, та багато інших важливих заходів, що сприятимуть соціалізації дітей та забезпеченню їхнього добробуту”, – йдеться у повідомленні.

Загалом Руслан Кравченко передав дитбудинкам сімейного типу 6 автівок, придбаних коштом обласного бюджету. Наразі в кожній великій родині виховують від 7 до 10 діток.

Взяти на виховання дітей – це не лише благородний вчинок. Це величезна відповідальність, помножена на щире бажання дарувати своє тепло та любов дітям. І стати для них справжньою родиною. Сьогодні познайомився ще з шістьома такими родинами – дитячими будинками сімейного типу. Передали кожній із них автівку, щоб зручніше та оперативніше діставатися до гуртків, спортивних секцій та інших потрібних місць”, – підкреслив Руслан Кравченко.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що тривають будівельні роботи з  відновлення дитячого садочка “Веснянка” в Ірпені.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору