Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Заарештовано начальників Бориспільського та Бучанського ТЦК

Без права на внесення застави заарештували начальників Бориспільського та Бучанського ТЦК.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Укрінформ.

“Фігуранти пропонували військовозобов’язаним своє сприяння в уникненні призову на підставі підроблених документів про непридатність до служби за станом здоров’я. За матеріалами справи, вартість таких послуг становила 37 тис. дол. з однієї людини. У цю суму входила підготовка повного пакета документів, зокрема фіктивних меддовідок, а також супровід під час проходження військово-лікарської комісії”, – йдеться у повідомленні.

Таким чином, використовуючи власні зв’язки, фігуранти знімали потенційних призовників з військового обліку і допомагали їм виїхати за кордон.

“За клопотаннями прокурорів Офісу генпрокурора всім трьом підозрюваним обрано тримання під вартою безальтернативно”, – розповіли Укрінформу в Офісі Генпрокурора.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на схемі з ухилення від мобілізації викрито начальників Бориспільського і Бучанського ТЦК разом з їхнім спільником.

Також Інформатор БІГ повідомляв, що у Київському обласному Територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки назвали ганебним корупційний скандал із затриманням двох начальників ТЦК на Київщині.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору