Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Стало відомо, хто вивозитиме відходи у Бучанській громаді

Визначено виконавця послуг зі збирання та перевезення побутових відходів у Бучі та Ворзелі.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на КП “Бучасервіс”.

Оскільки закінчився термін дії попереднього договору з надавачем послуг з вивезення ТПВ, Бучанська міська рада провела відповідний конкурс. Згідно із законодавством, такі конкурси мають проводитися один раз на п’ять років.

“У конкурсі взяли участь два підприємства: ТОВ «Фірма «Володар-Роз» та ТОВ «Крамар Еко». Оцінювання пропозицій учасників здійснювалося конкурсною комісією за такими критеріями, як наявність спеціалізованого обладнання, досвід роботи у відповідній сфері, дотримання екологічних стандартів та економічна доцільність запропонованих тарифів”, – йдеться у повідомленні.

За кількістю набраних балів у конкурсі перемогло ТОВ «Крамар Еко», з яким Бучанська міська рада має укласти договір, у якому будуть визначені умови надання послуг зі збирання та вивезення ТРВ, у тому числі й розмір тарифу.

“Обраний оператор розпочне виконання своїх обов’язків після підписання договору та діятиме протягом п’яти років”, – зауважують у КП “Бучасервіс”.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Вишневому орендували когенератор у шість разів дорожче за його вартість.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору