Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Мурал у Бородянці: у День рятівника зафіксовано рекорд України

Сьогодні, 17 вересня співробітники ДСНС отримали несподіваний подарунок від Національного реєстру рекордів України.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на ГУ ДСНС Київщини.

День рятівника цим мужнім людям не завжди вдається відсвяткувати, адже вони несуть професійну вахту. Тим більш приємно було отримати сюрприз від Національного реєстру рекордів України.

Нагадаємо, у серпні на вежі легендарної пожежної частини Бородянки, яка зазнала істотних руйнувань від російських окупантів, було створено мурал.

Стінопис виконав майстер,  чернігівський рятувальник Віталій Вороний у техніці аерографії.

А сьогодні, у день професійного свята рятувальників, представники Національного реєстру рекордів України визнали цю роботу як найбільшу площу муралу на вежі пожежної частини.

“Яскрава та символічна для кожного українця аерографія прикрашає 31-Державну пожежно-рятувальну частину та є символом незламності та створення краси на руїнах, як знак відновлення та розквіту нашого духу”, – йдеться у повідомленні.

Мурал у Бородянці

А напередодні професійного свята у рятувальників Київської області було багато роботи.  Інформатор БІГ розповідав про те, що рятувальники гасять пожежі на відкритій території у Вишгородському районі.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору